Македонски
+389 78 211 994 info@hotelasikot.com
Хотел Ашикот

хотел ашикот

Во центарот на Гевгелија. Одлично место за одмор.

Хотел Ашикот

Хотел Ашикот

Телевизија, Оптички Интернет, Климатизирано

Добредојдовте во Хотел Ашикот

Хотел Ашикот се наоѓа во центарот на Гевгелија на два километри од грчката граница. На 20 метри се наоѓа казино Аполонија како и многу ресторани и кафетерии. Идеално место за долг престој како и за преноќување при патување од или кон Грција.

Телевизија

Секоја соба располага со телевизор со над 60 тв канали.

Интернет

Брз оптички интернет низ целиот хотел. Безжичен интернет низ целиот хотел.

Климатизирно

Нашите соби се опремени со клима уреди, спремни за најстудените и најтоплите денови.

Соби

Хотел Ашикот располага со 16 соби од кои 9 спални, 3 двокреветни, 1 трокреветна и 3 четирикреветни соби.

Спална Соба

Спална Соба

Двокреветна Соба

Трокреветна Соба

Локација